У рейтингу відповідальності мерів міст за кількістю виконаних обіцянок, Садовий пасе задніх

Новини 03 Березня, 2020 4 127

Андрій Садовий. Фото з відкритих джерел

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Newsonline24.com.ua,  у 2019 році згідно з цим же рейтингом, мер Вінниці утримував друге місце в Україні (станом на 17 грудня), адже за рік реалізував 29 обіцянок. Тоді повідомлялося, що ще в серпні він виконав обіцянку і завершив проєкт з очищення води в дитячих садках (у всіх установах встановили фільтри). Також за рік в місті було відремонтовано 25 прибудинкових територій, хоча Моргунов обіцяв 20. Втім, йому не вдалося впоратися з обіцянкою щодо модернізації транспорту – встановити 50 електронних табло на зупинках (процес триває досі, тож терміни виконання цієї обіцянки зірвані).
 

Тоді більше за всіх обіцянок виконав мер Івано-Франківська Руслан Марцінків – 34. На третє місце розділили між собою мер Хмельницького Олександр Симчишин і мер Києва Віталій Кличко, які виконали по 24 обіцянки. А мер Тернополя Сергій Надал виконав 17 обіцянок, посівши четверте місце.

Станом на сьогодні, 2 березня, Сергій Моргунов у цьому рейтингу посідає перше місце (67% виконаних обіцянок).

Серед останніх виконаних ним обіцянок – “завершити будівництво 2-х ДНЗ у 2019 році” та “встановити пароконвектомати у всіх дитсадках у 2019 році”. Обидві йому зарахували лише місяць тому.

Друге місце у цьому рейтингу відповідальності посідає міський голова Тернополя Сергій Надал (піднявся з четвертого місця; 66%), а третє – міський голова Дніпра Борис Філатов (піднявся з 8 місця; 65%).

Натомість мер Хмельницького Олександр Симчишин посідає зараз четверту позицію (63%), а Віталій Кличко, мер Києва, опинився на 12 місці (47%).

Коментарі

Позначки: , , , , ,