У райцентрі Сколе на Львівщині 18 відвідувачів кафе потрапили до інфекційної лікарні

Новини 18 Вересня, 2018 276

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Харчувалися у кафе “На гірці”

На Львівщині 18 відвідувачів кафе, серед яких одна дитина, потрапили до лікарні з харчовим отруєнням.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 16 вересня до інфекційного відділення Сколівської центральної районної лікарні було госпіталізовано 6 пацієнтів  із симптомами гострої кишкової інфекції, які 15 вересня  харчувалися у кафе “На гірці” в місті Сколе.

Станом на 17 вересня, кількість постраждалих зросла.

“Станом на 22:00 год., 17 вересня всього було госпіталізовано 18 осіб, у тому числі 1 дитина (2002 року народження). 17 осіб , у тому числі 1  дитина, перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні Сколівської ЦРЛ та 1 особа у Ново-Роздільській міській лікарні. Стан пацієнтів середньої важкості”, – зазначається у повідомленні.

Причини отруєння – встановлюються.

Як повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області, постраждалі 15 вересня святкували весілля в кафе дочірнього підприємства «Гірка» ПрАТ «Юридична компанія «Арсенал»  в місті Сколе, що знаходиться за адресою: вул. Івасюка, 1-а. Під час святкування вживали різноманітні салати, м’ясо, рибу, десерти, кавун. На весіллі було присутньо близько 100 осіб.

На підставі наказу начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області від 17.09.18р. спеціалістами Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, Сколівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області спільно із Стрийським міжрайонним відділом ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» розпочато комплекс протиепідемічних заходів по розслідуванню та локалізації спалаху.

Коментарі

Позначки: , ,