У Раді стурбовані мафіозними зловживаннями, які пов’язані з утилізацією побутових відходів у Львові

Новини 04 Червня, 2020 308
Микола Княжицький

Микола Княжицький

Львівські депутати  стурбовані мафіозними зловживаннями , які пов’язані з утилізацією побутових відходів у Львові, з системною бездіяльністю у вирішенні екологічних проблем міста.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від “Європейської Солідарності”  Микола Княжицький.

“Львівські депутати давно стурбовані мафіозними зловживаннями , які пов’язані з утилізацією побутових відходів у Львові, з системною бездіяльністю у вирішенні екологічних проблем міста. Уже давно ми вирішили створити слідчу комісію з цього питання. І сформували таку комісію. Фракція ЄС ще на початку травня делегувала мене у комісію. І комісія давно була б проголосована, якби ми не чекали входження представника партії “Самопоміч”, який обіцяє увійти в неї, але все ще не подав документів”, – повідомив у дописі Княжицький.

Він зазначає, що “із здивуванням прочитав звернення міського голови Львова Андрія Садового до голови Верховної Ради з проханням створити таку комісію”.

Нардеп  закликав мера Львова “написати листа депутату “Самопомочі” з проханням надати документи і давно створена нами комісія почне працювати”.

“Ось лист нашої фракції, яка мене туди давно делегувала”,- зазначив  Княжицький у коментарі до оприлюденої світлини документу.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,