У Раді розвалилась монобільшість

Новини 25 Січня, 2022 171

Ігор Коломойський / REUTERS

“Цікаво, що там Ігор Валерійович: валідол йдемо пити?”

Пара-пара-пам, ВСЕ! Більшість, тобі хана? Партія влади знайшла всього 173 голоси проти Людмили Денісової – неслухняного Омбудсмена, яка виступив проти закону про олігархів, з обтяжливою обставиною у вигляді старого зв’язку з Аваковим.

Про це у Фейсбуці пише журналіст Olga Chervakova, інформує Четверта студія.

“За старих часів з таким бекграундом можна було не те що з крісла вилетіти, а одразу бігти до бомбосховища. Тепер на табло повисло похмуре “за – 202”, і “Слуг” не врятували ні ОПЗЖ, ні шість “голосових” розкольників.

А де ж За Майбутнє? Правильно, гарне питання. Початок процедури відставки Денисової потягли повз Комітет Ради з прав людини. Чим привели в сказ голову комітету Дмитра Лубинця, бо саме у нього і більше ніде в парламенті моніторять роботу Уповноваженого. В результаті розлючений Лубинець повідомив з трибуни, що його група “За Майбутнє” не дасть жодного голосу за постанову і не збрехав.

Хрін би з ним, не перший провал “Слуги”, але тут питання серйозніше: посваритися з “Майбахом” – це як плюнути вгору і не відійти.

Далі “Слуги” не змогли включити до порядку денного Ради законопроекти про подвійне громадянство та економічний паспорт. Це президентські пасочки, які на особливому контролі Банкової.

З днем ​​народження, Володимире Олександровичу!

Цікаво, що там Ігор Валерійович? Валідол ідемо пити?”, – пише журналіст.

Коментарі

Позначки: , ,