У Радехові сталось вбивство

Новини 29 Грудня, 2022 176

на лаві підсудних місцева мешканка

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно мешканки Радехова за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК Україну).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області.

За даними слідства, у липні цього року у місті Радехові 59-річний чоловік прийшов до обвинуваченої у гості, де, розпиваючи алкоголь, почав образливо висловлюватись про доньку господині, внаслідок чого між ними спалахнула сварка. Під час конфлікту, чоловік взяв стакан горілки і виплиснув його в обличчя господині, після чого вийшов у під’їзд.

Жінка взяла кухонний ніж і пішла за своєї гостем, який в стані алкогольного сп’яніння, сидів на сходовій клітці. Обвинувачена підійшла ззаду та нанесла два удари ножем у шию потерпілого, внаслідок чого останній помер на місці.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП України у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: