У Пустомитах завершено капітальний ремонт мосту (ФОТО)

Новини 02 Листопада, 2018 527

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На автодорозі Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі

У місті Пустомити на Львівщині, завершено капітальний ремонт мосту.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, завершені роботи з капітального ремонту мостового переходу на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі в межах міста Пустомити.

Як зазначається у повідомленні, попереду роботи з влаштування тротуарів та освітлення на підходах до моста, а також нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

«Крім цього, в рамках капітального ремонту на вказаній автомобільній дорозі дорожники активно продовжують влаштовувати асфальтобетонне дорожнє покриття на проїзній частині, влаштування ФЕМ на тротуарах та велодоріжках», – інформують у відомстві.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Капітальний ремонт зазначеної автомобільної дороги на ділянці 17+050 – км 28+200 виконується в межах окремого інвестиційного проекту “Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області” за кошти державного бюджету в сумі 132,9 млн. гривень. Замовником робіт являється Служба автомобільних доріг у Львівській області.

 

Коментарі

Позначки: