У Пустомитах в очисні споруди злили кілька сотень літрів алкоголю

Новини 24 Листопада, 2018 421

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

На черзі – лікарські препарати

В очисні споруди міста Пустомити на Львівщині, злили майже 200 літрів алкогольних напоїв.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДФС у Львівській області, 23 листопада, згідно з протоколом засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, проводилась утилізація алкогольних виробів, які у встановленому порядку перейшли у дохід держави  та термін дії яких закінчився.

«Шляхом зливання в очисні споруди міста Пустомити знищено 50 л пива та 132,75 л вина – загалом на 11 318,28 грн», – інформують у відомстві.

Знищення відбулось за участі членів комісії, до складу якої увійшли представники Львівської митниці ДФС, Львівської міської ради, ГУ ДФС у Львівській області. Також за процесом утилізації спостерігали представники громадських організацій.

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

Цей товар працівники Львівської митниці ДФС свого часу вилучили при спробі незаконного переміщення через митний кордон України.

Упродовж останнього часу згідно з протоколами засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном утилізовано майже 2 тонни неякісної або небезпечної продукції, понад 37 000 пачок сигарет різних марок та 430 банок жувального тютюну.

Також згідно з протоколом засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, наступного тижня у Києві утилізують лікарські препарати.

 

Коментарі

Позначки: , , ,