У Пустомитах ремонтують дорогу (ФОТО)

Новини 21 Лютого, 2019 226

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Відновлено ремонтні роботи на автомобільній дорозі у райцентрі  Пустомити на Львівщині.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, робітники вже приступили до робіт з ремонту автомобільної дороги територіального значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі у м. Пустомити. В рамках капітального ремонту виконуються роботи з влаштування тротуарів та велодоріжок.

Нагадаємо, що ремонт автомобільної дороги Т-14-16 розпочато у 2016 році. 2018 року дорожники розпочали капітальний ремонт зазначеної дороги в межах м. Пустомити. На сьогодні, в рамках ремонту виконані роботи з влаштування колодязів для водовідведення, нижнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім підсиленням основи.

На окремих ділянках дороги влаштовано верхній шар асфальтобетону, пішохідні та велодоріжки, зупинки громадського транспорту та автопавільйони, нанесено горизонтальну дорожню розмітку та влаштовані дорожні знаки.

«Автомобільна дорога державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі з’єднує три адміністративно-територіальні райони Пустомитівський, Миколаївський і Дрогобицький та веде до Меденецьких джерел. Крім цього, у смт. Меденичі знаходиться найбільший зоопарк Львівщини, куди з легкістю можна буде доїхати відремонтованою автомобільною трасою», – інформують у відомстві.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Довідка. У селищі Меденичі Дрогобицького району на Львівщині, знаходиться зоопарк «Лімпопо», який є одним із найкращих в Західній Україні. На даний час тут проживає більше 300 тварин, що представляють сотні різних видів світової фауни.

Меденичі здавна славилися своїми джерелами зі смачною водою, тому брати Йозеф і Мауріцій Колишери, яким поселення належало з 1886 року, влаштували тут виробництво пива та содової води, яку екпортували по тодішній Австро-Угорщині.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,