У пунктах пропуску Львівської області, на кордоні з Польщею, великі черги – ДПСУ

Новини 22 Грудня, 2018 600

фото: ДПСУ

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон попереджають подорожніх про значні накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду в Україну.

Як повідомляє ДПСУ, «найбільше автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж». У переважній більшості автомобілів повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали перед святами з приватною метою».

У відомстві зазначають, що всі пункти пропуску з української сторони працюють у штатному режимі, виставлена необхідна кількість прикордонних нарядів та сплановані додаткові резерви. За необхідності можлива організація пропуску по додатковим смугам руху. Також налагоджена взаємодія зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо пришвидшення контрольних операцій.

«Просимо вибачення за тимчасові незручності та радимо моніторити ситуацію через офіційні Інтернет ресурси українських та польських прикордонних служб», – наголошують у ДПСУ.

За інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, черги перед пунктами пропуску на українсько-польському кордоні, станом на 12:00 22 грудня є такими:

Республіка Польща:
“Устилуг” –20
“Угринів” –0
“Рава-Руська” –0
“Грушів” –40
“Смільниця” – 0
“Шегині” -80
“Краковець” – 40

«Можливе збільшення транспортного потоку через пункти пропуску на кордоні, зокрема у переддень зимових свят та прогнозоване ускладнення руху на українсько-польській ділянці», – інформує ДПСУ.

 

Коментарі

Позначки: ,