У президента і уряду немає жодного бачення наступних кроків виходу з кризи, — Омелян

Новини 01 Травня, 2020 103

Економічна та енергетична кризи в Україні свідчать про конфлікт між законодавчою та виконавчою та судовою гілками влади.

Як пише “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” заявив міністр інфраструктури України (2016-2019) Володимир Омелян.

“Цю владу супроводжують постійні кризи. До існуючих проблем на зовнішньому фронті додалась маса інших викликів. Економічна криза, яка почалася задовго до світової й має внутрішній характер через некваліфіковану роботу уряду в другій половині 2019 року. У нас велика криза через пандемію, величезні виклики в енергетичній сфері та ряд інших речей, які масштабуються для малого і середнього бізнесу через відсутність ринків збуту і карантин. Хоча, як бачимо, обрані успішно працюють у ресторані “Велюр” та в Конча-Заспі. А всі інші мають сидіти по хатах.

Це все відбувається через те, що ні у президента, ні в уряду немає жодного бачення того, якими мають бути наступні кроки. Це такий собі підсумковий щоденний “Вечірній квартал”. Але держава – це не жарти, а серйозна й відповідальна робота. І коли фракції “Слуги народу” повертають назад програму дій уряду з проханням доопрацювати, бо це реферат, а не документ – це свідчення того, що існує чіткий конфлікт між законодавчою, виконавчою і судовою гілками влади”, – сказав Омелян.

Коментарі

Позначки: ,