У Порошенка відреагували на затримання Медведчука

Новини 13 Квітня, 2022 4 392
Автопробіг партії "Європейська Солідарність" до Дня Конституції України, фото 4studio

“Медведчук має понести справедливе покарання відповідно до Закону про боротьбу з колабораціонізмом, співавтором якого була наша фракція у Верховній Раді””

Партія Петра Порошенка “Європейська Солідарність” на другий день відреагувала на затримання Віктора Медведчука.

Як пише Четверта студія, про це ЄС повідомила у Фейсбуці.

Публікуємо допис у повному обсязі:

“«Європейська Солідарність» вітає той факт, що СБУ виправила недбальство ДБР, яке півтора місяці тому дозволило втекти з-під домашнього арешту лідеру забороненої партії ОПЗЖ, і затримала колаборанта та зрадника.

Особливу огиду викликає, коли колаборанти одягають форму ЗСУ, носити яку мають право виключно українські захисники.

Медведчук має понести справедливе покарання відповідно до Закону про боротьбу з колабораціонізмом, співавтором якого була наша фракція у Верховній Раді.

Кожен, хто співпрацював з ворогом, має бути притягнутий до відповідальності.

Це стосується не лише відвертих зрадників, а й тих, хто в інформаційному просторі роками просував кремлівські тези, а зараз комфортно перебазувався в єдиний марафон; хто працював адвокатами Януковича і кому дали втекти на початку війни; хто мав безпосереднє відношення до розстрілів Героїв Небесної Сотні – і сьогодні працює у державних інституціях.

Сьогодні – правильний час, щоб очистити всі органи влади від колаборантів, пристосуванців і зрадників. Це умова виживання країни і бажання кожного українця”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,