У Полтаві зграя собак загризла молоду жінку

Новини 14 Жовтня, 2019 678

Ілюстрація: ukraine-live

Правоохоронцям довелося відбивати сльозогінним газом жінку від зграї собак, яка на неї напала

У полтавській лікарні померла 25-річна жінка, яка вчора отримала переохолодження та зазнала нападу зграї собак.

13 жовтня, близько 7-ї ранку, у полтавській лікарні померла жінка, на яку напередодні напала зграя собак. Поліція та експерти встановлюватимуть, що саме стало причиною смерті: рани від укусів чи переохолодження.

Про це повідомляє «Четверта студія» з посиланням на «Тижневик Ехо».

Як зазначається напад тварин стався зранку 12 жовтня. Близько 5-ї години поліцейські отримали повідомлення, що поблизу ставка на вулиці Лесі Українки зграя собак напала на жінку. Коли патрульні приїхали на місце, потерпіла лежала у чагарнику і її шматували близько 7 собак. Вони були настільки агресивні, що нападали також на поліцейських.

Врятувати себе та жінку інспекторам вдалося після застосування сльозогінного газу. Далі вони викликали швидку і надали потерпілій домедичну допомогу.

Жінку відвезли до лікарні. Потерпілою виявилася полтавка, 1994 року народження. Окрім сильних ран від укусів, лікарі діагностували у неї перехолодження. На жаль, врятувати її не змогли. На ранок наступного дня жінка померла.

За фактом смерті потерпілою, поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Це стандартна процедура, аби правоохоронці могли вести розслідування. Процес може бути не з легких, бо зібраних на місці матеріалів поліцейським може не вистачити. Тоді їм доведеться шукати ту саму зграю, яка напала на померлу, встановлювати, чи хворіють вони на сказ тощо.

 

Коментарі

Позначки: , , ,