У Польщі за кермом вантажівки затримали п’яного українця (ФОТО)

Новини 11 Березня, 2021 1 284

Фото: сайт Малопольської поліції

Водій за кермом фури насолоджувався алкоголем

9 березня черговий у поліцейській дільниці шосе в Кракові почав отримувати сигнали від занепокоєних водіїв про те, що вони бачили вантажівку, яка рухалася нерівно по шосе.

Як пише «Четверта студія», про це інформує «Варта 1» з посиланням на сайт Малопольської поліції.

Як зазначається, патруль на 407-му кілометрі автодороги відстежив транспортний засіб. Поліцейські подали сигнал водію вантажівки “Volvo” до виїзду з швидкісної дороги та оглянули транспортний засіб біля виїзду з шосе.

“За кермом знаходився 32-річний громадянин України. Його освідчили на вміст алкоголю. Перший тест, о 12:45 вечора, показав результат. 3,46 проміле (1,65 мг / л), тоді як останнє, о 13:59 – 3,65 проміле. ” – повідомили у поліції.

У салоні вантажівки поліцейські виявили порожню пляшку з алкоголем. Як виявилось, водій за кермом насолоджувався алкоголем.

Транспортний засіб відбуксирували до стоянки, а водія затримали. 10 березня, після протвереження, 32-річного допитали та передали до суду. Під час прискореного слухання суд засудив іноземця до 6-місячної заборони керування транспортними засобами на території Республіки Польща та штрафу в розмірі 6000 злотих.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,