У Польщі п’яний водій спричинив потрійну ДТП та збив двох українських підлітків

Новини 14 Червня, 2023 278

У Польщі п'яний водій спричинив потрійну ДТП та збив двох українських підлітків

Один з неповнолітніх хлопців помер в лікарні

У селі Шамотули, що в Польщі, нетверезий водій спричинив автопригоду за учаті трьох транспортних засобів та збив двох українських підлітків, які їхали на велосипедах. Внаслідок отриманих травм 14-річний хлопець помер у лікарні. Про це повідомило у понеділок, 12 червня, польське видання Portal Samorzadowy.

Аварія на дорозі місцевого значення сталася у неділю, 11 червня. Водій VW Passat напідпитку спричинив ДТП за участі трьох автомобілів та наїхав на двох неповнолітніх українців.

«Між Пам’ятковом і Баборовом Passat вдарився в задню частину Fiat Seicento, водій якого загальмував, побачивши двох людей з велосипедами на узбіччі. Seicento врізався у зустрічне авто Opel Corsa, а водій Passat наїхав на двох 14-річних підлітків з велосипедами», – повідомив речник поліції Анджей Боров’як.

Фото: Portal Samorzadowy

Внаслідок зіткнення постраждали обидва хлопці. Їх та ще трьох учасників аварії госпіталізували. Внаслідок отриманих травм 14-річний українець помер у лікарні, його друг перебуває у важкому стані.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій автомобіля Passat був нетверезий, у нього виявили 1,6 проміле алкоголю. Чоловіка затримали.

Коментарі

Позначки: