У Польщі охоронець «Бедронки» побив клієнта, думаючи, що той українець

Новини 27 Листопада, 2020 7 091

У Польщі охоронець «Бєдронки» безпідставно побив клієнта, думаючи, що той українець

«Мені ніхто не допоміг. Люди проходили повз мене, навіть не звертаючи уваги», — написав Георгій Станішевський у соцмережі.

Про це повідомляє InPoland.net.pl.

На чоловіка напав охоронець, який працював у “Бєдронці” в Кракові, на вул. Йозелевича. Охоронець заявив, що клієнт вчинив крадіжку, хоч клієнт оплатив покупки. Більше того, він мав при собі чек, проте той навіть не захотів його слухати — з агресією і погрозами закував чоловіка в кайданки, коли той вже вийшов на вулицю, і завів назад в магазин.

Минулого понеділка, 23 листопада, Георгій Станішевський ходив по магазинах. Його сестрі виповнилося 15 років — з цієї нагоди він вирішив придбати їй квіти та цукерки.

«Я спокійно зайшов у магазин, зробив покупки на касі самообслуговування, щоб не чекати в черзі, отримав квитанцію і сховав її до кишені куртки (завжди зберігаю квитанцію)», — зазначив він.

«Я спокійно вийшов з магазину і повільно рухався до зупинки на вулиці Старовишльній. Я був майже на зупинці, коли відчув три сильні удари в спину», — додав він. З’ясувалося, що винуватцем ударів був охоронець магазину, де мужчина здійснював покупки.

Він повалив Григорія на землю, почав викрикувати погрози та лайливі слова, вдарив коліном у спину, після чого застосував перцевий газ.

«Він пробурчав до мене:» Замовкни, ку*ва, українцю «, а потім залив мені очі щедрою порцією перцевого газу», — повідомив потерпілий. Потім охоронець вдягнув на нього кайданки і затягнув назад в магазин — у окреме підсобне приміщення. Лише там, на місці, чоловік переконав нападника дістати з його кишені чек про оплату покупок. Тільки тоді охорона зняла наручники і відпустила Григорія.

Незважаючи на те, що мужчина розповів про всю історію керуючій магазину, жінка йому не допомогла. Про справу повідомлено в поліцію. Георгій Станішевський також повідомив мережу магазинів «Biedronka» про цей прикрий випадок.

«Речниця управління захисту споживачів зв’язалася зі мною», — повідомив він. «Вона вибачилася за те, що сталося», — додав він.

UPD

За оновленою інформацією, постраждалим виявився росіянин з польським корінням. Він живе у Польщі з родиною вже п’ять років, а також вже рік має польське громадянство.

Коментарі

Позначки: ,