У поліції повідомили деталі ДТП, у якій постраждав нардеп з Львівщини Михайло Бондар (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 31 Серпня, 2019 284

Фото: Буськ онлайн/ФБ

На Житомирщині у ДТП потрапив народний депутат від партії «Європейська солідарність» Михайло Бондар.

Як повідомили УНІАН у Відділі комунікації поліції Житомирської області, автоаварія сталася ввечері 30 серпня на коростишівській об’їзній дорозі.

Попередньо встановлено, що близько 17.50 на трасі ”Київ-Чоп”, поблизу міста Коростишева, 25-річний водій ”Міцубісі”, прямуючи зі столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся у правій смузі руху з вантажівкою ”Камаз”, що їхала попереду. Від удару легковик перекинувся, а його праве переднє колесо від`єдналось від конструкції і влучило у автомобіль ”Фольксваген”, що їхав позаду.

У результаті травми різного ступеня складності отримали п`ятеро осіб, водії ”Міцубісі” та ”Камаза” і три пасажири легковика. Двох з них – 25-річну дружину водія та 39-річного чоловіка – було госпіталізовано до Коростишівської лікарні. Серед травмованих також 43-річний народний депутат.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи. Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Бондар був обраний народним депутатом дев’ятого скликання в окрузі №119 у Львівській області.

Як повідомлялося, депутат від “Європейської солідарності” Бондар потрапив у ДТП і перебуває в лікарні.

Фото: Буськ онлайн/ФБ

 

Коментарі

Позначки: , , ,