У першу неділю літа львів‘ян кличуть на сімейний фестиваль «Lviv Family Day»

Новини 22 Травня, 2018 210

У Львові в неділю, 3 червня, відбудеться загальноміський сімейний фестиваль «Lviv Family Day».

Як повідомили організатори заходу, львівська «Спільнота Благословення», фестиваль розпочнеться о 12.00 загальноміською ходою від міської Ратуші через центр міста до площі святого Юра.

На відкритті фестивалю до учасників звернуться Архиєпископ і Митрополит Львівської Української Греко-Католицької церкви, владика Ігор Возьняк, голова львівської ОДА Олег Синютка та міський голова Львова Андрій Садовий.

Біля пам’ятника Митрополиту Андрею Шептицькому о 13.00, після офіційної церемонії відкриття, стартуватиме розважальна програма фестивалю, яка завершиться святковим концертом.

У програмі святкового концерту, який триватиме до 22.00, виступи танцювальних і театральних колективів, хорів, музичних ансамблів.

Зірковими гостями дійства буде скрипаль Олександр Божик, народний артист України Андрій Князь, рок-гурти «Navigator», «Хочу ЩЕ!», а також «VSE PRO», «ArtiPop Orchestra», о.Олексій Саранчук (отець з гітарою).

Метою фестивалю є привернення уваги суспільства та влади до проблематики сімейного питання, підтримка інституту сім’ї та захист й збереження сімейних цінностей.

Коментарі

Позначки: ,