У передмісті Львова озброєні злочинці скоїли розбійний напад: поліція оголосила план «Сирена»

Новини 09 Серпня, 2018 256

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У селі Липники, біля Львова,  озброєні злочинці скоїли розбійний напад: поліція оголосила план «Сирена».

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook, координатор громадської організації “Варта 1”, депутат Львівської міської ради  Ігор Зінкевич.

«Увага! У зв’язку з розбійним нападом у Львівській області поліцією введено план «Сирена». Сьогодні, 9 серпня, в с. Липники Пустомитівського району, близько 08.00, двоє невідомих осіб в балаклавах зі зброєю, проникли в будинок в с. Липники звідки викрали кошти, ювелірні вироби, та втекли з місця злочину на автомобілі Honda CR-V, 2010 р.в., темно-коричневого кольору д.н.з. #ВС0085СН», – повідомляє Зінкевич.

Наразі, про те чи є внаслідок нападу постраждалі, не повідомляється.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Мешканців Львівщини закликають повідомити правоохоронцям про можливе місце розташування автомобіля на якому поїхали зловмисники чи іншу додаткову інформацію про скоєний злочин.

«Велике прохання до водіїв: при зупинці автомобіля поліцією – з розумінням ставитися до перевірки документів», – зазначається у дописі.

У відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області повідомили, що на місці перебуває керівництво поліції Львівщини, працює слідчо-оперативна група.

 

Коментарі

Позначки: ,