У ПАРЄ точиться запекла боротьба за і проти повернення РФ

Новини 24 Листопада, 2017 150

Ілюстративне фото

Про це заявив Постійний представник України при  Раді Європи Дмитро Кулеба

Нині в ПАРЄ ведеться запекла боротьба за і проти повернення Росії, що можна порівняти з футбольним терміном «боротьба на кожному клаптику поля». Про це в ексклюзивному коментарі Укрінформу сказав Постійний представник України при  Раді Європи Дмитро Кулеба.

«Є такий футбольний термін для найбільш напружених матчів – «боротьба на кожному клаптику поля». Зараз він може бути повністю застосований до ситуації в Раді Європи. Ведеться запекла боротьба за та проти повернення Росії до ПАРЄ», – сказав постпред.

«Вчора в Бюро Асамблеї забракло голосів для того, щоб запобігти дебатам, а сьогодні вони знайшлися у Постійному комітеті. На це є дві причини. Перша – додаткові зусилля української делегації в Посткомі з мобілізації наших партнерів. Зараз там працюють депутати Ар’єв, Сотник та Власенко. Друга – склад Посткому ширший, ніж у Бюро, і, відповідно, простору для маневрів там більше», – пояснив Кулеба.

Як відомо, раніше дипломат вказував на те, що у разі безумовного повернення Росії до ПАРЄ будуть підірвані принципи та цінності Ради Європи.

Коментарі

Позначки: ,