У очах “зеленої” команди – страх, – експерт

Новини 07 Листопада, 2019 221
Зеленський може виявитися слабким лідером, - Times. Фото: відкриті джерела.

Фото: відкриті джерела.

Бійка Ляшка з Герусом це звичайно шоу. Яка у цього шоу мета – питання. Про це у Фейсбуці пише режисер Олександр Мірошниченко, передає Четверта студія.

“Але про інше. Про очі Андрія Геруса. Тут розглядаю як актор і режисер. Що в цих очах? Подивіться самі. Страх. Ні. Не страх перед «навіженим» Ляшком. Щось значно глибше. Такий вираз я бачив у маленьких песиків, які дивились на великих і сильних собак. Такий собі мікс з панічного страху, визнання своєї слабкості, ненависті та готовності тікати. У Януковича такого виразу очей не було. Там було тупе нерозуміння. А от у Геруса саме страх в очах. І у Зеленського такий же страх. Та і власне практично у всіх «зелених»”, – йдеться у дописі.

“І ось це насправді погано! Бо слабка і налякана людина намагається знищити всіх, хто бодай потенційно несе їй загрозу. Такі не виграють битви і не змінюють країни. Хіба що в бік абсолютного тоталітаризму. Бо це єдине, що може хоча б на якійсь час дати ілюзію безпеки. Але їхній страх це глибинне. Тому він не лікується простими засобами безпеки. І поступово таким людям стає плювати і на країну, і на політику, і на все інше. На все крім піднесень жертовних дарів своєму глобальному страху”, – зазначається у повідомленні.

“Просто подивіться в очі «зеленої» команди. А потім порівняйте з очима ВОЇНІВ. Страх у одних і Рішучій Спокій у інших. І цього не зміниш ні відсотками, ні обіцянками. Це домінанта. Суть…”, – написав Мірошниченко.

Бійка Ляшка з Герусом це звичайно шоу. Яка у цього шоу мета – питання. Але про інше. Про очі Андрія Геруса. Тут…

Опубліковано Oleksandr Miroshnychenko Середа, 6 листопада 2019 р.

Коментарі