У Новояворівську вихованців Інклюзивно-ресурсного центру привітали зі святами (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

Новини 24 Грудня, 2020 668

Інклюзивно-ресурсний центр у Новояворівську. Фото: 4 студія

Дітей з новорічними святами також привітав заступник міського голови Новояворівська Володимир Синенький

Депутати Яворівської районної ради від фракції “Європейська Солідарність” Ігор Самардак та Сергій Задорожний відвідали комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Яворівської районної ради та передали дітям подарунки.

Про це повідомляє прес-служба “Європейської Солідарності” у Яворівському районі, пише “Четверта студія”.

У рамках візиту депутати поспілкувалась з вихованцями та працівниками інклюзивно-ресурсного центру. Під час заходу діти співали пісні та розповідали вірші.

“Це добре, що у Новояворівську є такий центр,  де можуть вчитись особливі діти. Інклюзивно-ресурсні заклади мають забезпечити соціалізацію дітей у суспільстві. І я переконаний, що педагоги тут докладають багато зусиль, щоб учні росли розумними та щасливими. Вдячний усім, що мав змогу керувати Яворівським районом у час змін, і це були точно добрі зміни. Українці навчились бачити різнобарвність життя. А діти з особливими потребами – це і є та різнобарвність. Бажаю усім батькам терпіння, а дітям – Божої опіки”, – наголосив Ігор Самардак.

Депутат Яворівської райради Сергій Задорожний додав, що завдяки реформі освіти та впровадженню у роботу таких центрів, діти з особливими потребами можуть оперувати знаннями, отримати професію і здобути вищу освіту.

“У цьому навчальному закладі створені всі умови для надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими потребами. Завдяки співпраці батьків та педагогів освітній процес організовано таким чином, щоб малеча мала можливість не лише здобути потрібні знання, а й розвинути свої особистісні якості та таланти. Колись я був переконаний, що професія будівельника чи шахтаря найважчі, але сьогодні з впевненістю можу сказати, що праця педагогів – безцінна”, – наголосив Сергій Задорожний.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,