У Новояворівську вперше відбудеться ток-шоу про вибори

Новини 01 Липня, 2019 159
Вибори на Львівщині. Фото 4studio

Вибори на Львівщині. Фото 4studio

У вівторок, 16 липня 2019 року, у місті Новояворівськ, у ПК “Кристал” планується відверте та соціально-гостре ток-шоу “Вибори 2019. Наш кандидат”. Про це інформує Яворів-Інфо.

“Передвиборчий процес знову ставить перед нами питання — кому з кандидатів у народні депутати України довірити представництво нашого регіону, і Новояворівська зокрема, у Верховній Раді на наступні 5 років. Наші особисті сподівання і соціальні потреби громади та країни потребують суттєвих і відповідальних рішень негайно, але, як не прикро, кожних п’ять років залишаються в стані невиконаних обіцянок та невиправданих сподівань.

Вже зараз на 122 окрузі, до якого належить наше місто, зареєстровано 20 (!!!) кандидатів у народні депутати. Ви знаєте усіх цих людей? Яка цінність їх слів і діла? Що вони готові робити для нас із Вами і що обіцяють? Яку репутацію вони мають сьогодні? Чому їх так приваблює крісло депутата? Врешті, звідки кошти на недешеві рекламні кампанії, і як ми зможемо проконтролювати їх депутатську діяльність? На ці і безліч інших запитань ми повинні отримати чесну відповідь, аби знову не бідкатись наступні 5 років.

Тому я закликаю Вас усіх підтримати ініціативу проведення в ПК “Кристал” 16 липня 2019 року об’єктивного, відвертого і соціально-гострого ток-шоу “Вибори 2019. Наш кандидат”. До участі я запрошую усіх кандидатів 122 виборчого округу і усіх Вас, як активну і відповідальну аудиторію.

Маючи досвід організації та проведення подібних зустрічей, масових та офіційних заходів, я, як свідома громадянка своєї країни і мешканка нашого міста, беру на себе роль неупередженого та чесного модератора цього ток-шоу і дуже сподіваюся на Вашу активну участь. Кожен мешканець нашого міста матиме можливість поставити питання до кандидатів і, тим самим окреслити сферу нагальних потреб нашої громади і коло питань, вирішення яких мають стояти як пріоритетні у депутатській каденції.
Ми відповідатимемо за розвиток чи стагнацію нашого регіону і міста так само, як і депутат Верховної Ради 9-го скликання, якому ми делегуємо наші повноваження, наші надії і сподівання. Тому закликаю Вас бути достойними цієї важливої місії і спільно творити наше краще майбутнє.

Отже, усіх Вас, шановні новояворівчани, як і Вас, шановні кандидати у депутати 122 виборчого округу, чекаємо 16 липня 2019 року у ПК “Кристал” на ток-шоу “Вибори 2019. Наш кандидат”. Обіцяю – це буде цікаве, неупереджене і корисне ток-шоу, безкоштовне і для глядачів, і кандидатів”, – звертається художній керівник ПК “Кристал”, заслужений діяч мистецтв України – Наталія Коваль.

Коментарі

Позначки: , , ,