У Новояворівську проведуть реконструкцію стрільбища

Новини 31 Липня, 2023 1 020

Новояворівська міська рада. Фото: Вікіпедія.

Усі охочі зможуть відточувати навички зі стрільби

Територія також буде доступною для маломобільних груп населення.

Оголосили тендер на реконструкцію біатлонного стрільбища у Новояворівську. Замовником робіт є управління капітального будівництва Львівської ОВА, пише Четверта студія.

Загальна кошторисна вартість реконструкції біатлонного стрільбища та лижеролерних трас в обласному центрі олімпійської підготовки у Новояворівську становить орієнтовно 100 млн гривень.

Згідно з проєктом, на об’єкті замінять зношений дорожний одяг, запрацює новітня система освітлення, вдосконалять систему повздовжнього водовідводу та забезпечать водовідведення. Таким чином планують покращити транспортно-експлуатаційні показники чотирьох лижеролерних трас.

«На об’єкті зможуть тренуватися усі охочі, зокрема діти. Це сприятиме патріотичному вихованню нашої молоді, вони з юних літ тренуватимуть навички зі стрільби. Ворог змушує нас думати на декілька кроків вперед, тому ці навички є безумовно корисними у час повномасштабної війни», – розповів заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Окрім цього, в обласному центрі олімпійської підготовки у Новояворівську планують змінити геометричні параметри лижеролерних трас, доставити нові пускові установки для засніжених трас, забезпечити устаткування та обладнання для обслуговування біатлонного стрільбища.

Ділянки чотирьох лижеролерних трас, що проєктується, розташовані у лісовому масиві. Їхня загальна протяжність становить більше ніж 7 кілометрів. Траса доповнюється штрафним колом протяжністю 150 метрів, стрілецькою та суддівською зонами.

Ця територія буде доступною для маломобільних груп населення. Після проходження міжнародної сертифікації на цій трасі зможуть проводити міжнародні змагання.

Коментарі

Позначки: