У Новояворівську подружжя невакцинованих пенсіонерів померли від COVID-19 в один день (ВІДЕО)

Новини 29 Жовтня, 2021 718
У Новояворівську подружжя невакцинованих пенсіонерів померли від COVID-19 в один день. Фото: UNICEF/2021/Ukraine/Maloletka

У Новояворівську подружжя невакцинованих пенсіонерів померли від COVID-19 в один день. Фото: UNICEF/2021/Ukraine/Maloletka

Подружжя поховали в селі Залужжя, де вони жили

На Львівщині подружжя пенсіонерів померли від в один день. 66-річні чоловік і дружина не були вакциновані. До шпиталізації лікувалися вдома. Коли потрапили до реанімації Новояворівської райлікарні, медики місяць боролися за їхні життя, але марно.

Про те, як рятували подружжя – йдеться в сюжеті ТСН, повідомляє “Четверта студія”.

Чоловік та жінка потрапили у лікарню у важкому стані. Тотальне ураження легенів стало фатальним. Якщо б вони були вакциновані, подружжя можна було б врятувати, кажуть лікарі.

“Захворювання протікало важко, вони були не вакциновані. Всі пацієнти, які померли в нас в установі, які лікувались приводу коронавірусної хвороби, всі пацієнти не щеплені”, – зазначає заступник головного лікаря Богдан Жмурко.

У вересні у цій лікарні від COVID-19 померло семеро людей, у жовтні – вже понад пів сотні. Більшість нинішних пацієнтів – кисневозалежні.

Коментарі

Позначки: , ,