У Новояворівську на перевезення пільговиків витратять лише 550 тисяч гривень

Новини 01 Лютого, 2022 81

У Новояворівську на перевезення пільговиків витратять лише 550 тисяч гривень

Пільгові перевезення, скарги мешканців на недотримання розкладу руху, на неналежний санітарний стан маршруток обговорили на нараді в першого заступника міського голови Галини Джулай.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Новояворівської міськради.

Спілкуючись з перевізниками Новояворівської громади, Галина Романівна зазначила, що у міську раду надходять скарги від мешканців села Мужиловичі щодо недотримання розкладу руху автобусних маршрутів, а саме відсутності рейсу у неділю. Перевізник запевнив, що питання буде вирішено.

За словами першого заступника міського голови, в 2022 році у міському бюджеті закладено 550 тис.грн на виплату компенсації за пільгові перевезення окремих категорій громадян у Новояворівській громаді. Цьогоріч до переліку виплати компенсації за пільгові перевезення включено репресованих та реабілітованих. Міська рада звернулась до Львівського перевізника з питанням укладання договору щодо відшкодування коштів по маршруту Шкло-Львів цим категоріям населення.

На завершення Галина Джулай наголосила на проведенні щоденної дезінфекції транспортних засобів, їх належному санітарному стані, забезпеченні маскового режиму.

Коментарі

Позначки: ,