У Новояворівську чоловік з коронавірусом прийшов на прийом до лікаря (ФОТО)

Новини 25 Січня, 2021 3 162

У Новояворівську чоловік з COVID-19 прийшов на прийом до лікаря. Фото: Маша Полякова

У соцмережах обуруються, що хворий міг заразити багато людей

Сьогодні, 25 січня, у Новояворівську чоловік з ознаками COVID-19 прийшов у відділення районної лікарні на прийом до сімейного лікаря.

Про це у спільноті Підслухано НЯ повідомила Маша Полякова, пише “Четверта студія”.

За словами очевидців, у чоловіка була підвищена температура та сильний кашель.

“Прийшла зранку о 9.00 годині до сімейного лікаря і побачила таку картину. На лавочці під кабінетом сидить чоловік з явними признаками ковіду (можливо я помиляюсь, якщо так, то це добре). Було багато людей, які також чекали та були свідками цього. Мужчина жахливо кашляв на цілий другий поверх, у нього були признаки задишки, ним трусило, а це значить була температура”, – йдеться у повідомленні.

Маша Полякова також розповіла, що чоловіка сімейний лікар відправив на обстеження до Львова, але львівські лікарі знову скерували хворого до сімейного лікаря.

“Коли мужчину запитали, чому він не викликав швидку додому, то на це він відповів, що його направляли до Львова, де його відправили з поворотом до сімейного… Згодом люди просили сімейного лікаря, щоб прийняли мужчина без черги.

Запитання: Чому не була надана консультація сімейним лікарем при першому звернені пацієнта щодо його дій в подальшому? Для чого на прохідні міряють температуру? Як його пропустили з такими явними ознаками? Чому не викликали швидку? В поліклініці знаходились люди похилого віку, діти, вагітні, хворі на тяжкі хвороби, де ризик для таких людей може бути непоправним”, – повідомила Маша Полякова.

Коментарі

Позначки: , ,