У Новому Роздолі зібрались невдоволені карантином підприємці (ФОТО)

Новини 23 Квітня, 2020 625

У Новому Роздолі зібрались невдоволені карантином підприємці

Сьогодні, 23 квітня, під стінами Новороздільської міської ради зібрались на мітинг стурбовані карантинними заборонами підприємці.

Про це повідомляє виконавчий комітет Новороздільської міської ради, пише Округ Стрий.

Вони стурбовані тим, що незважаючи на дозвіл уряду продавати продуктові товари, змушені закрити свої магазини, які знаходяться на території міського ринку.

Отже, у протоколі обласної комісії з ТЕБ та НС Львівської облдержадміністрації від 15 квітня вказано про заборону функціонування ринків до стабілізації епідситуації, або особливого розпорядження. Слідом за обласною зібралась міська комісія з ТЕБ та НС, на якій продублювали вказані норми та зазначили, що заборона функціонування ринків на території міста діятиме до 24 квітня( оскільки на час засідання комісії був встановлений карантин до цієї дати).

Як зазначила в.о. міського голови Ірина Кравець, доки епідситуація у місті стабільна, питання введення жорсткіших карантинних заходів не виноситься на розгляд комісії. А послаблювати заходи у нас немає повноважень згідно Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

У Новому Роздолі зібрались невдоволені карантином підприємці

Начальник сектору реагування патрульної поліції Нового Роздолу, Колюда Володимир Валерійович відмітив, що працівники поліції при відсутності інших заборон з боку місцевої влади керуватимуться постановою № 211.

Коментарі

Позначки: , ,