У Новому Роздолі чергова аварія залишила без тепла школу і житлові будинки

Новини 15 Грудня, 2019 176

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У місті Новий Розділ на Львівщині, внаслідок прориву на теплотрасі 14 грудня без  теплоносія залишилися дитячий садок, школа та жителі  34 будинків на п’яти вулицях міста.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Як зазначається, 14 грудня о 13:47,  надійшло повідомлення, що в м. Новий Розділ по вул. Шевченка, 34 на магістральній теплотрасі діаметром 500 мм виявлено витік теплоносія.

О 15:35, було відключено два теплових пункти та припинено подачу теплоносія на 5 вулиць: О.Довженка, Т.Шевченка, С.Бандери, Л.Українки, В.Стуса, на яких знаходяться 34 житлових будинки, 1 загальноосвітня школа №5 та 1 дошкільний навчальний заклад №8 (на час відключення навчальний процес не проводився).

Для відновлювальних робіт залучено аварійну бригаду Новороздільської ТЕЦ. О 16.50, було запущено роботу ТП та частково відновлено подачу теплоносія до будинків.

«Станом на 06:00 год. 15 грудня через пошкодження на магістральній теплотрасі без теплопостачання залишається 9 п’ятиповерхових житлових будинків на проспекті Т.Шевченка та 1 загальноосвітня середня школа №5», – зазначається у повідомленні.

За даними Львівської ОДА, 5 грудня планується продовжити ремонтні роботи.

Коментарі

Позначки: , , , ,