У Новому Роздолі 16-річний хлопець вбив 44-річного чоловіка

Новини 19 Вересня, 2020 626

У Новому Роздолі слідчі повідомили про підозру неповнолітньому, причетному до вбивства свого знайомого

У Новому Роздолі слідчі повідомили про підозру неповнолітньому, причетному до вбивства свого знайомого

За скоєне 16-річному місцевому мешканцю загрожує до п’яти років позбавлення волі

13 вересня до однієї з лікарень Львова був доставлений 44-річний мешканець Нового Роздолу із травмами голови, спричиненими падінням. Незважаючи на зусилля медиків, за кілька днів, не приходячи до тями, чоловік помер. Про це пише Четверта студія з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

Проведеними заходами слідчі Новороздільського відділення поліції встановили, що до загибелі чоловіка може бути причетним 16-річний мешканець Нового Роздолу.
У ході досудового розслідування, яке проводилось за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, правоохоронці встановили, що 13 вересня близько 1 години ночі між неповнолітнім та його знайомим, які в цей час перебували перед входом до під’їзду одного з будинків по вулиці Лесі Українки, раптово виник конфлікт.

Неповнолітній завдав потерпілому удар рукою в обличчя, від якого 44-річний чоловік впав та вдарився головою об асфальт, внаслідок чого втратив свідомість. Потерпілий був доставлений у лікарню та госпіталізований у реанімаційне відділення, де 17 вересня, не приходячи до свідомості, помер.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,