У неділю на Івано-Франківщині обиратимуть Кошулинського

Новини 26 Березня, 2021 1 124

Руслан Кошулинський підтримав Олега Синютку

28 березня в одномандатних виборчих округах №87 (Івано-Франківська область) та №50 (Донецька область) відбудуться проміжні вибори народних депутатів.

Про це йдеться на сайті Центральної виборчої комісії, пише Четверта студія.

Згідно з даними Центральної виборчої комісії, на виборах в окрузі №87 будуть представлені 14 кандидатів, зокрема 8 висунених партій і 6 самовисуванців.

Серед кандидатів – представник від партії “За майбутнє”, екс-директор туристичного комплексу “Буковель” Олександр Шевченко, представник партії “Слуга народу”, спортсмен і актор Василь Вірастюк, а також представник ВО “Свобода” Руслан Кошулинський.

Кандидат від партії “Європейська Солідарність” на додаткових виборах до Верховної Ради Маруся Звіробій-Біленька (Олена Самбул (Біленька) зняла свою кандидатуру у 87-му виборчому окрузі на користь Кошулинського.

У виборах в окрузі №50 візьмуть участь 18 кандидатів, зокрема 10, висунених партіями, і 8 самовисуванців.

Серед них – представник партії “Слуга народу”, голова Покровської районної державної адміністрації Донецької області Андрій Бондаренко, представник партії “Європейська солідарність”, волонтер і дитячий судинний кардіохірург Юлія Кузьменко. Представник партії “Опозиційна платформа – За життя” і генеральний продюсер телеканалу “112 Україна” Артем Марчевський зняв свою кандидатуру.

Раніше у Раді зареєстрували проєкт постанови про призначення позачергових виборів мера Харкова. Вони мають відбутися 31 жовтня у зв’язку зі смертю Геннадія Кернеса.

Коментарі

Позначки: ,