У Неаполі стадіон перейменують на честь Марадони (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 26 Листопада, 2020 792

Фото: agrimpasa.com

Cтадіон “Сан-Паоло” планують перейменувати на честь легенди світового футболу

У Неаполі місцевий стадіон “Сан-Паоло” планують перейменувати на честь легенди світового футболу Дієго Марадони, який помер сьогодні, 25 листопада, у своєму будинку в Буенос-Айресі.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ТСН, це рішення підтримують як у “Наполі”, за який виступав великий аргентинець, так і міська влада.

“Він подарував надію мільйонам неаполітанців. Дієго Армандо Марадона заслуговує того, щоб вшанувати його пам’ять після всього, що він зробив для Неаполя.

Перейменування стадіону на честь Марадони — це мрія, тому що він подарував мільйонам неаполітанців у всьому світу надію і відтворював їхній гарячий характер.

Я поговорю з Чіро Борьєлло про перейменування головної дороги до стадіону, площу перед ним або самої арени на честь Марадони”, — цитує президента спортивної комісії Неаполя і члена міської ради Карміне Сгамбаті calcionapoli24.it.

“Хочу, щоб портрет Марадони був розміщений на стадіоні протягом усього завтрашнього матчу. Ми можемо поговорити про перейменування стадіону на честь нього”, — наводить слова президента “Наполі” Ауреліо Де Лаурентіса ilnapolista.it.

Марадона виступав за неаполітанський клуб від 1984 до 1991 року.

На його рахунку 115 забитих м’ячів у 259 матчах за “Наполі”.

З італійською командою аргентинець виграв п’ять трофеїв, включаючи два чемпіонства в Серії А.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Я-Спорт (@isport_ua)

Коментарі

Позначки: ,