У Миколаївському районі відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям (ФОТО)

Новини 07 Листопада, 2018 256

Фото: Миколаївська РДА

На Львівщині 6 листопада відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним (трав’яним) покриттям у селі Більче Миколаївського району, облаштованого в межах обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, майданчик розташований неподалік Більченського НВК.

 

           

Фото: Миколаївська РДА

Як розповів начальник управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Роман Хім’як, «станом на сьогодні, на Львівщині вже побудовано 18 футбольних спортивних майданчиків зі штучним (трав’яним) покриттям».

Обласна програма «Спортивний майданчик на 2017-2021 роки» затверджена рішенням сесії Львівської обласної ради від 31 січня 2017 року № 351.

Обсяги видатків обласного бюджету, передбачених на реалізацію Програми у 2018 році – 19 млн 800 тисяч гривень. Рішенням сесії Львівської обласної ради від 5 червня 2018 року №705, виділили додатково 1 млн 450 тисяч гривень для дофінансування спортивних майданчиків зі штучним (наливним та трав’яним) покриттям, з розрахунку 50 тис грн на 1 об’єкт.

Як інформує Миколаївська РДА, в урочистому відкритті взяли участь голова Миколаївської райдержадміністрації Андрій Кос, голова Миколаївської районної ради Тарас Зубрицький, начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДA Роман Хім’як, директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович, завідувач сектору молоді та спорту Миколаївської РДА Іван Наконечний, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петро Жукровський, депутати Миколаївської районної ради Іван Данилко, Анатолій Головань, начальник відділу освіти Олег Лехович та ін.

Фото: Львівська ОДА

 

Коментарі

Позначки: ,