У Миколаєві на Львівщині чиновники затягують початок реконструкції школи

Новини 23 Червня, 2021 568
Миколаївська ЗОШ І-ІІІст. №1. Фото з відкритих джерел

Миколаївська ЗОШ І-ІІІст. №1. Фото з відкритих джерел

У Миколаєві за 10,2 млн грн планують реконструювати фасад та замінити систему опалення у школі

Управління освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської міської ради Львівської області затягує процес реконструкції загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 у місті Миколаєві.

Про це ІВ Четверта студія стало відомо із власних поінформованих джерел.

Джерело, яке надало цю інформацію, не володіє достеменними причинами затягування процесу реконструкції школи.

Як йдеться на сайті Держзакупівлі.онлайн, управління освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської міської ради 18 травня 2021 року оголосило тендер на проведення ремонтних робіт із реконструкції школи у Миколаєві.

За умовами тендерної документації, заплановано провести повністю реконструкцію системи опалення та утеплення фасаду Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Як свідчить перелік обсягу робіт, фасад школи планують утеплити мінеральними плитами товщиною за технологією “CEREZIT”. Натомість реконструкція системи опалення передбачає прокладання трубопроводiв опалення з напiрних полiетиленових труб високого тиску, встановлення газопровідних труб, ізоляцію трубопроводів. Також передбачається демонтаж низки старих діючих об’єктів, зокрема трубопроводів опадення та радіаторів.

Попередньо зазначалось, що управління освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської міської ради приймає тендерні пропозиції з 18 травня до 8 червня.

Водночас, як повідомило ІВ Четверта студія вищевказане джерело, станом на 23 червня замовник не обрав переможця тендеру, хоча мав це зробити ще 9 червня.

“Управління освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської міської ради досі проводить відбір учасників згідно з критеріями тендерної документації. Більше того, у відповідності до законодавства, після відбору підрядника потрібно ще орієнтовно 10 днів для отримання дозволу на початок проведення ремонтних робіт”, – повідомило джерело і додало, що така “поспішність” дій чиновників Миколаївської міськради може затягнути процес реконструкції школи й підрядник не встигне виконати ремонтні роботи до початку нового навчального року.

ІВ Четверта студія готова опублікувати позицію чиновників Миколаївської міськради.

Коментарі

Позначки: , ,