У Мостиському районі навчальні заклади отримали нові шкільні автобуси

Новини 24 Липня, 2018 216

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Мостиський район отримав чотири шкільні автобуси, які дозволять покращити якість освіти і забезпечать доведення учнів до навчальних закладів.

Як повідомили у Мостиській РДА, три автобуси отримали за державною програмою, методом співфінансування (з району дофінансовано 3 млн. грн.). Шкільні автобуси надано у навчальні заклади в селах Соколя, Зав’язанці, Малнів, які підвозитимуть до шкіл дітей з навколишніх сіл.

Як зазначається у повідомленні, шкільний автобус отримала й Шегинівська ОТГ методом співфінансування: з сільської ради дофінансовано 750 тис. грн. Новий автобус вітчизняної марки «Атаман» підвозитиме дітей з Плешевич, Бикова і Буцева до Шегинівського освітнього закладу.

“Це забезпечить хорошу організацію навчального процесу, щоб діти комфортно добиралися до шкіл і отримували якісну освіту”, – зазначив голова сільської ради Ігор Кривейко.

«Варто зазначити, що в  Шегинівській громаді вже  є 4 шкільні автобуси, які обслуговують навчальні заклади у Шегинях, Гусакові, Баличах і Поповичах», – інформує Мостиська РДА.

Фото Мостиської РДА

Коментарі

Позначки: