У Мостиськах чоловік перекинув агітаційний намет кандидата у президенти

Новини 28 Лютого, 2019 63

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині поліцейські докладають усіх зусиль, щоб вибори Президента України відбулись без порушень виборчого законодавства та публічного порядку.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, про це сьогодні, 28 лютого, розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа під час брифінгу на тему «Діяльність поліції Львівщини, а також забезпечення правопорядку та законності під час проведення виборів Президента України».

Як зазначається у повідомленні, на етапі передвиборчої агітації поліцейські оперативно реагують на кожне повідомлення щодо порушення виборчого законодавства. Осіб, котрі вчиняють подібні правопорушення, притягують до відповідальності.

«Наступний етап – це вибори. Ми забезпечуватимемо публічний порядок поблизу усіх виборчих дільниць у Львові та в області. До цього плануємо залучати Національну гвардію та курсантів Львівського державного університету внутрішніх справ. На Львівщині поліцейські докладають усіх зусиль щоб вибори Президента України відбулись без порушень виборчого законодавства та публічного порядку» – зазначив Валерій Середа.

Станом на 28 лютого на Львівщині поліцейські отримали 25 повідомлень про порушення виборчого законодавства.

«Так, у Мостиське відділення поліції 27 лютого близько 16.15 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ярослава Мудрого у Мостиськах невідомий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перекинув намет та перешкоджав роботі агітаторів за одного з кандидатів на посаду президента України», – йдеться у повідомленні поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився 37-річний місцевий мешканець. На нього складено адміністративний протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) КУаАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф у сумі від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,