У Мінських домовленостях не знайдете жодних розведень військ, – Порошенко (ВІДЕО)

Новини 16 Жовтня, 2019 291

Фото: "Прямий"

У Мінських домовленостях ніякої «формули Штайнмаєра» ви не знайдете. Так само, як і не знайдете жодних розведень військ.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ п‘ятий президент України Петро Порошенко.

«Є лінія дотику, по цій лінії дотику є зобов’язання Російської Федерації, що вона буде тримати її, як фактор з якого ми починаємо ці переговори.

Відмінність поточної ситуації від лінії дотику, яка затверджена в Мінських домовленостях – 2500 квадратних кілометрів української землі. Які включно з Дебальцевим і десятками населених пунктів Україні мають бути повернені тут і зараз. В цьому сенс Мінських домовленостей», – наголосив Петро Порошенко.

Українці ніколи не погодяться на здачу української землі і капітуляцію

У Мінських домовленостях ніякої «формули Штайнмаєра» ви не знайдете. Так само, як і не знайдете жодних розведень військ. Є лінія дотику, по цій лінії дотику є зобов’язання Російської Федерації, що вона буде тримати її, як фактор з якого ми починаємо ці переговори. Відмінність поточної ситуації від лінії дотику, яка затверджена в Мінських домовленостях – 2500 квадратних кілометрів української землі. Які включно з Дебальцевим і десятками населених пунктів Україні мають бути повернені тут і зараз. В цьому сенс Мінських домовленостей.

Опубліковано Петром Порошенком Вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,