У міністра культури Ткаченка кинули яйцем (ВІДЕО)

Новини 14 Вересня, 2020 3 424

Олександр Ткаченко Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net

Міністр культури України Олександр Ткаченко сказав, що напередодні пресконференції, присвяченій першим 100 дням на посаді, зіткнувся з виявами “любові” від недоброзичливців. На кадрах, знятих “4 каналом”, видно, як до міністра підбіг чоловік і метнув у нього яйце. Про це пише Четверта студія з посиланням на “Гордон“.

За словами міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка, невідомий 14 вересня кинув у нього яйце, інцидент стався перед початком пресконференції, присвяченої 100 дням на посаді міністра, її транслювали у Facebook міністерства.

“Заходячи сюди, мені дали у вухо яйцем. Це один із прикладів того, як культура діалогу розвивається в нашій країні”, – поскаржився Ткаченко.

Він не знає, хто стояв за атакою.

“Наші ідеї примирення, пропагування різноманіття в українській культурі, діалогу навряд чи подобаються крайнім сторонам політичного процесу. Тому що ми про єдність, а багато людей звикло “качелями”, які існують у політиці, користуватися ними для розхитування ситуації і набирання ваги своїх політичних балів”, – заявив глава Мінкультури.

Він також не відкинув, що міг перейти дорогу забудовникам під час видавання дозволів, які стосуються історичної та культурної спадщини.

Прес-конференція з нагоди 100 днів Олександра Ткаченка на посаді міністра культури та інформаційної політики.

Опубліковано Міністерство культури та інформаційної політики України Понеділок, 14 вересня 2020 р.

“4 канал” розмістив у Facebook відео нападу. Чоловік у картузі й картатій сорочці підбіг до міністра і з близької відстані кинув у нього яйце, після чого швидким кроком покинув місце події.

https://www.facebook.com/4tv.ua/posts/2755670711353123

Коментарі

Позначки: , ,