У Львові звільнили директора департаменту фінансової політики

Новини 20 Червня, 2022 163

У Львові звільнили директора департаменту фінансової політики

На час воєнного стану виконувати обов’язки керівника департаменту фінансової політики буде радниця міського голови апарату виконавчого комітету та депутатка Львівської міськради від Самопомочі Вікторія Довжик

Олега Іщука звільнили з посади керівника департаменту фінансової політики та перевели на посаду радника міського голови Львова

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці, пише Четверта студія.

Сьогодні, 20 червня, директора департаменту фінансової політики Львівської міськради Олега Іщука перевели на посаду радника міського голови.

“Ранок сьогодні розпочали з департаментом фінансової політики. Мав честь подякувати Олег Іщук за 15 років його праці на посаді керівника департаменту фінансової політики. Олег Іщук переходить з позиції керівника департаменту на позицію радника міського голови” – написав Москаленко.

На час воєнного стану виконувати обов’язки керівника департаменту фінансової політики буде радниця міського голови апарату виконавчого комітету та депутатка Львівської міськради від Самопомочі Вікторія Довжик.

Коментарі

Позначки: , ,