У Львові знову пікетували Садового (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 04 Листопада, 2023 1 176

Акцію обіцяють провести під помешканням мера Львова

Сьогодні, 4 листопада, львів’яни вже вдруге пікетували Львівську міську раду з вимогами виділити кошти на фінансування першочергових потреб ЗСУ.

Про це пише Четверта студія.

4 листопада кілька десятків волонтерів, родичів військовослужбовців та просто небайдужих мешканців міста прийшли під стіни міськради, аби вимагати від очільника міста Андрія Садового та його чиновників нарешті перестати витрачати кошти громади на непотрібні забаганки і почати пріоритетно фінансувати потреби захисників.

Учасники акції озвучили ряд статей, на котрі зараз ЛМР витрачає сотні тисяч та мільйони гривень – зокрема, закупівлю оргтехніки для “Львівавтодору”, опитування роботодавців, послуги розміщення в готелях гостей заходів, де співорганізатором є ЛМР тощо.

Мітингарі вимагали від Садового виділити на потреби захисників не менше 20% бюджету міста і сприяти внесенню змін в законодавство – аби ці кошти ОТГ могли напряму витрачати на закупівлю для військових частин.

Після безрезультатних скандувань “гроші на ЗСУ” під балконом міського голови активісти пообіцяли приходити сюди щосуботи і проводити аналогічні акції, поки Садовий не дослухається до їхніх вимог.

У випадку впертого ігнорування з боку мера, заявили про готовність провести акцію під вікнами його дому.

Коментарі

Позначки: , ,