У Львові жителі вимагають від влади очистити місто від гадюк (ФОТО)

Новини 10 Травня, 2020 2 357

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

У Львові 9 травня, на території між житловими будинками, діти виявили живу гадюку. Плазуна відловив професійний змієлов, а мешканці звернулися до міської влади з вимогою перевірити територію на наявність гадюк, які можуть становити небезпеку для мешканців.

Як пише «Четверта студія», про це  йдеться у зверненні на «Гарячу лінію міста Львова» у ФБ Lesya Paraschak.

Як повідомляється, гадюку виявили на вулиці Євгена Коновальця, яка знаходиться неподалік від центральної частини міста.

«9 травня у дворі за адресою Коновальця 85 (а,б,в) діти знайшли гадюку. Справжню. І живу. Це практично центральна частина міста. Мешканці викликали професійного змієлова і він її впіймав.

Звичайно, що всі перелякані. Може бути, що ця гадюка має гніздо десь неподалік. В цьому дворі біля самого дитячого майданчика є стара небезпечна аварійна так звана “водокачка”. Гадюка весь час намагалась втекти саме на водокачку. А такі закинуті об’єкти часто є чудовим місцем для гніздування всяких тварин і плазунів.

Тому прохання від всіх мешканців залучити професіоналів (а не “комісію” з 2-3 працівників якогось ЛКП) і перевірити всю цю територію на наявність гадюк.

Також, при нагоді, прошу надати інформацію у кого на балансі знаходиться цей об’єкт, який раніше використовували для підсилення тиску води у будинках», – зазначається у зверненні на «Гарячу  лінію міста Львова».

Як повідомлялося, на безлюдні вулиці Трускавця виповзли гадюки.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,