У Львові жінка загубила ключі до квартири (ВІДЕО)

Новини 24 Вересня, 2021 167

“Одинока жінка загубила ключі і не може потрапити до власного помешкання” — такий виклик отримали львівські ТОРівці і звісно вони не залишили її у біді

Про це пише Четверта студія з посиланням на патрульну поліцію Львівської області.

Коли інспектори роти тактико-оперативного реагування Остап Іващик, Василь Гринчишин та Олександр Бобак отримали виклик, 83-річна львів’янка поневірялася вже кілька годин. Її найближчі сусіди намагалися всіляко допомогти їй та бажаного результату не отримали.

До патрульної поліції бабуся звернулася з останньою надією, адже на годиннику доходило до 21-ї години. Перспектива провести ніч деінде — лякала. Наші ТОРівці швидко взяли все у свої руки.

На місце події вони викликали підрозділ ДСНС із драбиною і старший сержант Остап Іващик піднявся до помешкання на третьому поверсі, де за збігом обставин було відчинене вікно.

На жаль, без ключа двері відчинити зсередини теж не вдалося. Жінка не одразу згадала де лежать запасні ключі. З третьої спроби Остапові вдалося відкрити помешкання. Жінка дуже зраділа і подякувала поліцейським.

Вже наступного дня сусіди написали у соцмережах пост вдячності нашим інспекторам ТОРу, що не залишили самотню бабусю у біді.

Коментарі

Позначки: , ,