У Львові згорів Mercedes (ВІДЕО)

Новини 10 Березня, 2020 193

Скриншот відео

У Львові згоріла іномарка.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-центр ГУ ДСНС у Львівській області, 10 березня о 03:36 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів по вул. Юнаківа. Пожежа виникла в автомобілі «Mercedes ML 320».

До місця події негайно направили вогнеборців 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Львів

По приїзду рятувальників вогонь встиг охопити салон автомобіля. Вогнеборці відключили акумуляторну батарею та приступили до гасіння. Пожежу локалізовано о 03:51 та ліквідовано о 03:52.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Вогнем знищено автомобіль.

Львів: рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі

10 березня о 03:36 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів по вул. Юнаківа.Пожежа виникла в автомобілі «Mercedes ML 320». До місця події негайно направили вогнеборців 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м.ЛьвівПо приїзду рятувальників вогонь встиг охопити салон автомобіля. Вогнеборці відключили акумуляторну батарею та приступили до гасіння. Пожежу локалізовано о 03:51 та ліквідовано о 03:52.Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.Вогнем знищено автомобіль.До ліквідації пожежі було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.Причини та обставини займання встановлюють фахівці.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Вівторок, 10 березня 2020 р.

До ліквідації пожежі було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини займання встановлюють фахівці.

Коментарі

Позначки: , , ,