У Львові збірна України зіграє товариський матч зі збірною Ізраїлю

Новини 08 Лютого, 2020 347

Фото: ФБ/Андрій Павелко

Напередодні Євро-2020

Збірна України зіграє у Львові товариський матч зі збірною Ізраїлю.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко на своїй сторінці у ФБ.

“Маю гарні новини для всієї футбольної родини України. Напередодні Євро-2020, окрім виїзних матчів із Польщею й Францією, наша національна збірна проведе ще три товариські зустрічі. І всі три гри головна футбольна команда проведе вдома.

Є домовленості про те, що

26 травня ми зіграємо зі збірною Кіпру;
2 червня — принциповий матч із Північною Ірландією;
7 червня — заключна гра напередодні Євро зі збірною Ізраїлю.

Пропоную членам Виконкому УАФ підтримати пропозицію, яка попередньо була погоджена з головним тренером збірної Андрієм Шевченком, затвердити місцями проведення цих матчів: Харків (Україна — Кіпр), Київ (Україна — Північна Ірландія) та Львів (Україна — Ізраїль).

Таким чином, ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі, та на Заході України. Отже, вболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом — це те, що об’єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників.

2019 рік визнано найуспішнішим за історію українського футболу. Чемпіон світу — збірна U-20. Наші дефлімпійці — чемпіони Європи. Та, звичайно ж, рік без поразок національної збірної, її вихід на Євро та гра головної команди під керівництвом Андрія Шевченка, яка дає віру, що 2020 рік буде не менш вдалий”, – зазначається у дописі.

Коментарі

Позначки: , ,