У Львові заживо «похоронили» водія маршрутки, який насмерть переїхав дитину

Новини 30 Березня, 2019 574

/ фото Ігор Зінкевич, facebook

У поліції спростували поширену у соцмережах та ЗМІ інформацію про те, що водій маршрутного таксі, який 20 березня ц.р. на вул. Величковського у Львові смертельно травмував 10-річну дівчинку-пішохода, помер.

«Інформація про те, що водій, який скоїв наїзд на 10-річну дівчинку у Львові помер – не відповідає дійсності», – повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як повідомляє сьогодні, 30 березня, «Вголос» з посиланням на інформацію соцмереж, під заголовком: «Людину довели: у Львові за ґратами помер водій маршрутки, котрий на смерть збив 9-річну дівчинку”: “У Львові напередодні помер водій маршрутки, котрий на смерть збив 9-річну дівчинку. Про це у соціальних мережах написала Юлія Бронська. Повідомляється, що чоловік не зміг пробачити собі смертельну ДТП та у нього почався психоз. Помер чоловік у тюрмі від інфаркту. Відомо, що наїзд на дитину вчинив 58-річний житель м. Золочів Львівської області. Вчинивши ДТП, водій з місця не втік та каявся».

Скриншот/”Вголос”

Скриншот

Цю інформацію з посиланням на соцмережі  опублікував і “Цинічний Львів”: У Львові помер водій маршрутки, який у мікрорайоні Рясне-2 збив на смерть 10-річну школярку. Про це повідомляють у фейсбук спільноті РяснеNews. Причина смерті не повідомляється”.

Скриншот/”Цинічний Львів”

Як повідомлялося, водій визнав себе винним у смертельному наїзді на 10-річну дівчинку у Львові.

Водій визнав себе винним у смертельному наїзді на 10-річну дівчинку у Львові

 

 

Коментарі

Позначки: , ,