У Львові затримують відкриття кільця на Шевченка через відсутність результату ПЛР-тесту Садового

Новини 10 Серпня, 2020 5 791

У Львові будують квазі-кільце на Шевченка. Фото: Андрій Білий.

І-ший етап ремонту вул. Шевченка завершено: для відкриття руху на квазікільці залишається нанести розмітку

Відкриття проїзду на квазі-кільці на вулиці Шевченка затримується через те, що міський голова Львова Андрій Садовий очікує на результати ПЛР-тесту після прибуття з-за кордону й наразі офіційно перебуває на обсервації. 

Як пише Четверта студія, про це повідомило високопоставлене джерело у міській раді Львова.

Джерело відзначає, що, попередньо, проїзд на квазі-кільці можуть відкрити у середу, якщо Садовий отримає результати тестів й вийде із обсервації.

Водночас офіційною причиною затримки відкриття руху є те, що на цій ділянці дороги начебто ще не нанесли розмітку.

Додамо, дружина мера Садового Катерина Кіт-Садова у суботу у чаті одного із телеграм-каналів повідомляла про те, що її “посадили на самоізоляцію до результатів аналізу”.

“Тепер на програмі “Дія” за мною спостерігають”, – писала дружина мера Львова.

Як повідомила сьогодні прес-служба Львівської міської ради, “завершився капітальний ремонт з облаштування квазікільця на вул. Шевченка“.

Як повідомив головний інженер ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич, відповідно до технології проведення будівельних робіт та для гарантування безпеки усіх учасників дорожнього руху — водіїв, пішоходів, велосипедистів, до відкриття кільця для проїзду підряднику ще залишається нанести розмітку.

«Усі будівельні роботи по облаштуванню квазікільця на вул. Шевченка завершені. Однак, відповідно до технології проведення будівельних робіт, кілька днів дорога має відстоятися, щоб асфальт набрав своєї міцності, і лише тоді можна наносити розмітку. Зараз підрядник вже наносить розмітку і до середи ці роботи будуть повністю завершені, після чого кільце буде готовим для проїзду», — повідомив Євген Калитич.

Нагадаємо, з 30 січня підрядна організація ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор» розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка, з облаштуванням кільцевого руху вул. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична.

Вартість виконання робіт згідно з договором між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить 89,6 млн грн.

Раніше повідомлялось про те, що Садовий відпочиває у Хорватії.

Коментарі

Позначки: , , ,