У Львові затримали іноземця, який вербував українок для сексуального рабства у Європі (ФОТО)

Новини 09 Лютого, 2022 213
У Львові затримали іноземця, який вербував українок для сексуального рабства у Європі

У Львові затримали іноземця, який вербував українок для сексуального рабства у Європі

Зловмисника, 35-річного громадянина однієї з країн Західної Європи, викрили співробітники Міграційної поліції спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області та їх колегами з Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України

Іноземець прибув в Україну та завербував п’ятьох молодих жінок віком від 20 до 28 років для їх подальшої сексуальної експлуатації в країні свого проживання у Західній Європі.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Поліція Львівської області.

Зловмисник переконав українок, що за послуги інтимного характеру вони будуть отримувати від 12 до 15 тисяч євро на місяць, а також будуть забезпечені безкоштовним проживанням, харчуванням та охороною.

7 лютого слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили іноземцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою із правом внесення застави.

Коментарі

Позначки: , ,