У Львові затримали групу зловмисників, причетних до квартирних крадіжок (ФОТО)

Новини 20 Вересня, 2021 164
У Львові затримали групу зловмисників, причетних до квартирних крадіжок

У Львові затримали групу зловмисників, причетних до квартирних крадіжок

До складу групи входили двоє мешканців Ходорова та Стрия – поліцейські перевіряють їх причетність до щонайменше шести крадіжок з квартир львів’ян.

19 вересня у поліцію надійшло повідомлення від 38-річної львів’янки про те, що з її квартири, розташованої в одному з будинків на вулиці Кримській, було викрадено ювелірні вироби, комп’ютерну техніку, одяг та інше майно.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Поліція Львівської області.

До розкриття злочину були задіяні оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетні двоє 36-річних мешканців міст Ходорів та Стрий, один з яких (житель Ходорова) раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Поліцейські затримали зловмисників в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України відразу після вчинення крадіжки та вилучили у них речові докази причетності до скоєння злочину, зокрема, майно заявниці, а також відмички та інші пристрої, спеціально виготовлені для зламу замків. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі Львівського районного управління поліції №1 за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури оголосили затриманим про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення ще шести крадіжок з помешкань львів’ян. Злодії проникали у помешкання, підібравши ключі до замків на вхідних дверях.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,