У Львові затримали 22-річного «мінера»

Новини 27 Жовтня, 2022 230

телефонував зі слідчого ізолятора

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 22-річному мешканцю Вінницької області, який у цей час відбуває кару в одній з установ виконання покарань Львова, за фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, вчиненого повторно (ч. 1 ст. 259 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на прокуратуру Львівської області

«Мінера» затримали по гарячих слідах. Встановлено, що він за допомогою власного мобільного телефона подзвонив на  екстрений номер  і повідомив про замінування одного з об’єктів у Львові.    

При цьому фігурант достовірно знав, що вказана інформація є неправдивою.                                                        

На цей час перевіряється причетність підозрюваного, а також інших осіб, що відбувають покарання у вказаній установі, до аналогічних злочинів. Також відпрацьовується версія можливої співпраці з ворогом.   

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ ЛРУП № 1 ГУ НП у Львівській області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: