У Львові засудили викрадача номерних знаків

Новини 21 Листопада, 2017 93

Ілюстративне фото

Чоловік отримав 4 роки ув’язнення

Львівський суд засудив до чотирьох років ув’язнення чоловіка, який за кілька місяців викрав понад 40 автомобільних номерів на іноземній реєстрації та вимагав у власників кошти за їх повернення. Як свідчить опублікований 17 листопада вирок Франківського райсуду Львова, чоловік крав номерні знаки від січня по травень і робив це в основному в районі вулиць Наукової, Княгині Ольги, Тролейбусної.

“За чотири з половиною місяці він встиг викрасти щонайменше 41 пару автомобільних номерів. Як правило, за повернення номерних знаків він вимагав 1200-1500 грн. Чоловік користувався поширеною для таких злочинів схемою: забирав автомобільні номери, залишав на автомобілі свій номер телефону і під час розмови із власником авто вимагав перерахувати йому гроші на картку”, – йдеться у повідомленні.

Затримали чоловіка у травні 2017 року під час крадіжки номерних знаків на вул. Пулюя. Під час судового засідання він повністю визнав свою вину і попросив суворо не карати.

Чоловік раніше вже був засуджений за крадіжки та вимагання коштів.

Враховуючи це та його каяття, суд вирішив ув’язнити його на чотири роки та два місяці, а також зобов’язав сплатити 850 грн штрафу.

Коментарі

Позначки: , , ,