У Львові запустили портал з відстеження роботи електротранспорту у режимі онлайн (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 03 Грудня, 2020 284

Фото: ЛКП "Львівелектротранс"

Львівелектротранс запустив портал із онлайн-функціями відстеження трамваїв та тролейбусів

Від сьогодні, 3 грудня, у Львівському комунальному підприємстві «Львівелектротрансі» запрацював новий транспортний портал, який дозволяє миттєво відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглянути графіки руху трамваїв і тролейбусів, підписатися на актуальну, оперативну інформацію та навіть знайти роботу, чи здобути нову професію.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у прес-службі  ЛКП «Львівелектротранс».

Як зазначається, «над цим порталом працювали спільно з розробниками та усім підприємством».

«Кожен із наших працівників вносив свої пропозиції та ідеї, на основі багаторічного досвіду, знань та вмінь. Вважаю, що лише у командній роботі можна щось створити нове, і ми цього досягнули. Відтепер кожен наш пасажир, львів’янин чи гість міста зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які в зміні руху», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Про технічні особливості роботи над створенням сайту розповів начальник відділу комп’ютерного забезпечення, впровадження та експлуатації новітніх технологій ЛКП «Львівелектротранс» Павло Маковецький.

«Хоча розробка порталу let.org.ua тривала з середини 2020 року, нам вдалось значно більше зробити, ніж просто офіційний сайт установи. А своєрідний «порадник» пасажирам електротранспорту. Тут є і підписка на новини, можливість замовлення онлайн послуги «Перевезення на замовлення» – від сучасного трамваю до сторічного трамваю Sanok SW1, також ознайомитися з локаціями продажу квитків та різними безконтактними видами оплати онлайн: на сайті, QR-кодом і Приват 24, через SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet тощо», – повідомив Павло Маковецький.

Розробник порталу, директор компанії «OneSoft» Андрій Ковалик, наголосив, що будь-який ресурс створюють із врахуванням всіх побажань замовника.

«Приємно, коли робиш щось корисне, а згодом сам цим користуєшся, як і усі пасажири електротранспорту. Тому, найперше, кредо у нашій роботі – це якість та швидкість виконання поставленого завдання. Згодом спільно з ЛКП «Львівелектротранс» додамо ще багато цікавих функцій на цей новостворений портал», – підкреслив Андрій Ковалик.

 

🟠ЛКП «Львівелектротранс» запустило новий транспортний портал із онлайн-функціями відстеження трамваїв та тролейбусів

Опубликовано Львівелектротранс / Lviveleсtrotrans Четверг, 3 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , ,